Složení týmu pro nadcházející sezńu

13.09.2013 11:49

Svěřenci Zdeňka Jaroše úspěšně zahájili sezónu. Přinášíme vám složení týmu pro 15. sezónu. Do Znojma přichází hned několik zvučných posil.V útoku najdeme hráče jako Maximilian MadnerIvan JarabicaValeriy ShashkovKlement HrabušickýMikus SveķisRaimund SiekAndrej ZlatohlávekEmil HrkotaVladimír VančoJaromír NaďManolică EnciuTimotej-Tim KovačevičCastore Fiore. Obranné řady prozatím vystužili: Isidro NavarroIlja ŠenoltBohumil Stárek, zbytek obránců jsou především mladí kluci, které klub zkouší. V brankovišti probíhá boj hned mezi třemi hráči: Zdeněk SýkoraAku LundbergMikuláš Faitl.

 

 

Dobrý den, pane Jaroši momentálně působíte jako majitel, manager a trenér klubu, je tedy složení týmu pro tuto sezónu definitivní?

Definitivní určitě není, v obraně testujeme mladé hráče a čekáme zda-li se nám některý bude zamlouvat. Co se týče útočných formací, tak tam už máme víceméně všechny pozice zaplněné, takže museli bysme získat opravdu zvučnou posilu, abychom se rozhodli něco měnit. 

 

Jak na vypadá na golmanských postech?

Tak původní složení mělo být Aku Lundberg a Mikuláš Faitl, ale Zdeněk Sýkora se rozhodl změnit působiště a zavítat k nám. Pozice jedničky tedy zastoupí on, protože je z kluků nejzkušenější. Faitl a Lundberg se o pozici dvojky budou muset porvat.

 

Je možnost, že by v týmu zůstali oba?

Ano, ta možnost tu je, ale všechny tři golmany točit nehodláme.

 

Obranné řady jsou vyplněny mladými hráči z juniorky, kteří jsou téměř bez zkušeností, co se týče hokeje na této úrovni. Je toto řešení trvalé?

Ne, není. Jak jsem již říkal, tak hráče zatím zkoušíme a pokud by se nám výkony některého líbili, uzavřeme smlouvu. Na obranných pozicích očekáváme, že dojde ještě k velkým změnám.

 

Díky za rozhovor...