Rozhovor s panem Jarošem a představení nového projektu

06.09.2013 14:36

Dobrý den, dovolte mi se zeptat, jaké budou Vaše kroky v nadcházejících dnech?

Vedení klubu HC Sharks Znojmo podalo žalobu na vedení ligy. Nicméně obáváme se, že to nebude mít žádný efekt.

 

Jaké budou tedy kroky v následujících dnech?

Jak jsem již říkal, rozhodně se nejedná o konec hokeje ve Znojmě. Podařilo se nám sehnat nové investory a jsme jen kousek o od rozjetí nového projektu.

 

Můžete fanouškům prozradit čeho se bude "nový projekt" týkat?

Původně jsem to chtěl ještě chvíli udržet v tajnosti, ale myslím si, že si fanoušci zaslouží znát to na čem pracujeme celou dobu ode dne, co jsme byli nuceni ohlásit bankrot týmu HC Sharks Znojmo. Dovolte mi tedy, abych představil zbrusu nový tým Blue Jackets Znojmo. 

 

To jsem opravdu nečekal! To je ale skvělá zpráva. Můžete nám říct více, co se týče složení týmu atd.?

Něco málo ještě prozradit mohu, ale zatím bych moc nepředbíhal. Podařilo se nám získat několik partnerů, kteří měli chuť obnovit hokej na znojemsku. Získali jsme práva na V.85 českou ligu. Co se týče složení týmu, tak zatím si dovolím nápínat veřejnost (smích), přeci jen stále se jedná o smlouvách a probíhají výběrová řízení. V týmu momentálně pracujeme s juniory.

 

Je možné, že bychom mohli v týmu vidět někoho ze stříbrného složení týmu HC Sharks Znojmo?

Vesmír je nekonečný, ale naše možnosti nikoli. Nemůžu to vyloučit, ale je to málo pravděpodobné, přeci jen začínáme úplně od nuly a na tyto hráče nemáme finance. Náš rozpočet je momentálně 10X nižší než tomu bylo loni u žraloků.

 

Kde tedy bude možné výdat tým Blue Jackets Znojmo v těchto dnech?

Ve spolupráci s městem Znojmem došlo k vybudování nové nízkokapacitní haly, která nese název Libre aréna. Zde bude prozatím možné výdat náš tým.

 

Jaká je kapacita Libre arény?

Nynější kapacita činí 400 diváků, ale chystáme rozšiřování. Víme, že diváci byli z loňského ročníku zvyklí chodit v hojném počtu, a proto se budeme během sezóny snažit rozšiřovat halu jak nám to finance povolí, abychom zajistli pohodlí všem našim fanouškům.

 

Co se stalo se starou hokejovou halou?

Jelikož jsme nebyli schopni a ani ochotni zaplatit vedení ligy nesmyslnou pokutu 350 milionů, byla nám na základě soudního řízení odebrána.

 

Jsou tedy žraloci uzavřená kapitola?

Ano, je to tak. Tým byl nucen vyhlásit bankrot a ukončit existenci. Promiňte, ale dále už bych se k tomu nevracel.

 

Děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí.

Díky...

 

(konec 2. části)