Rozhovor s majitelem klubu a trenérem

31.07.2013 12:13

Rozsáhlý rozhovor s majitelem klubu panem Jarošem a hlavním trenérem panem Demrovským

 

Jak byste jako majitel klubu zhodnotil tuto sezónu?

Tak především je potřeba říci, že v týmu se od loňské sezóny, kdy hrozila baráž o sestup odvedl kus práce. Naše cíle pro tento rok byly opravdu vysoké. Celkově bych zhodnotil celou sezónu jako velice zdařilou.

 

Můžete nám prozradit, co vedlo k rozsáhlým změnám v kádru těsně před playoff? Máme namysli změny na obou trenérských postech.

Tak co se týče trenérských postů, tak jsme dostali velice lukrativní nabídku, která nešla nepříjmout. S panem Novotným jsme byli spokojeni, ale jak říkám pan Demrovský je kapacita. Myslím si, že to byl dobrý tah do budoucna.

 

A proč náhlé změny těsně před playoff v útočných a obraných řadách? Zdálo se, že tým funguje, tak proč ty změny?

Tak především je potřeba zmínit, že jsme dávali v týmu šanci mladým a talentovaným hráčům. Obranné řady bylo nutné vystužit a útočné posílit zkušenými hráči.

 

Můžete nám prozradit, jaké změny chystáte pro nadcházející sezónu? Dočkáme se ještě změn na trenérských postech?

Podívejte nerad bych teď něco vypouštěl na veřejnost. Prozatím žádné změny nechystáme, ale pokud se naskytne lukrativní nabídka, tak to vyvrátit nemohu.

 

Jak je na tom klub po finanční stránce? Na veřejnost prosakuje, že klub dluží miliony.

Ano, dluhy tu opravdu byly a jsou, nicméně není nutné se obávat o budoucnost klubu. Snažíme se klub stabilizovat. Mohu prozradit, že pro nadcházející sezónu máme v hledáčku nového medialniho i generálního sponzora. Není nutné se tedy obávat.

 

Můžete nám prozradit, co může za neúspěch v bojích o baráž?

Nezlobte se, ale s těmito dotazy se obraťte na trenéra pana Demrovského.

 

 

Do pozice hlavního trenéra jste se dostal těsně před playoff. Proč až tak pozdě?

Měl jsem nějaké závazky v USA, takže dříve to opravdu nešlo. Navíc jsem byl s panem Jarošem domluvený. Smlouva byla oboustraně výhodná.

 

Dobře tedy, stejná otázka jako na pana Jaroše. Můžete nám prozradit, co může za neúspěch v bojích o baráž?

Tak především je potřeba říci, že to rozhodně nebyl neúspěch jak Vy říkáte. Podívejte se jak se tým zvedl od minulé sozony a pak mi tu něco říkejte o neúspěchu.

 

Jak byste tedy zhodnotil poslední dva barážové zápasy? Co ten výbuch (prohra 6:1) a v následujícím zápase rapidní zlepšení (3:4 OT), které ovšem na výhru nestačilo?

Tak podívete se, soupeř byl velice kvalitní a pokud bych to bral papírově, tak nad naše síly. Vy říkáte výbuch při zápase 6:1, já to tak ovšem nevidím. Kluci se rozkoukávali, potřebovali si zvyknout na tempo IV. ligy. Dnešní zápas byl opravdu smolný. Musím vyzdvihnout výkon prvního útoku. Ještě 11 vteřin před koncem 3. peridy jsme prohrávali 2:3, ale Lubor Tesař svým rychlým blafákem srovnal na 3:3. Trochu smolný gól přišel v prodloužení a to byl bohužel náš konec.

 

Jak můžete tedy jako hlavní trenér zhodnotit uplynulou sezónu?

Sezóna se vyvedla na výbornou. Chybělo jen trošku toho štěstíčka při bojích o baráž. Celkově jsem ale jako trenér velice spokojen.