"Chceme se dostat do playoff" ví majitel klubu...

06.10.2013 19:29

Dobrý den, můžete nám jako majitel klubu prozradit něco více o posilách, které v tomto týdnu přišly?

Tak dostali jsme doporučení na číňana, který svými výkony překvapil a rozhodli jsme se ho tedy angažovat s dvou stranou smlouvou na 259 dní, tzn že pokud uvidíme, že se mu nedaří, pošleme ho na hostování, nebo skončí úplně. Záleží jen na něm, jak se k tomu postaví. Jinak posily přišly především do obrany + centr Samuel Paulík.

 

Jedná se již o finální podobu týmu pro tuto sezónu?

Určitě ne. Stále hodláme posilovat, Především v obraně, kde máme stále spoustu hluchých míst, která je potřeba napravit.

 

Prozraďte nám, jak je na tom tým po finanční stránce?

Momentálně jsme všechny finance investovali do rekonstrukce zázemí stadionu, jak jsme již na začátku sezóny avizovali, chceme aby měli fanoušci co největší pohodlí a chodili v hojném počtu. Momentálně tedy máme půjčku na rekonstrukce. Nicméně nehrozí žádné finanční problémy, klub je plně zabezpečen.

 

Jsou v týmu stále ještě někteří junioři?

Ano, stále zaměstnáváme několik juniorů, kteří působí především ve čtvrté formaci.

 

Jaké jsou vaše ambice pro tuto sezonu?

Náš kapitán již jednou říkal, že naše ambice nejsou nic jiného než výhra titulu a postup do čtvrté ligy. Já osobně musím stát pevnýma nohama na zemi a pokud se probojujeme do playoff bude to pecka. Pokud se dostaneme až do baráže budeme šťastní. Playoff je úplně něco jiného. Každý tým jede více než na plno a až zde se pozná, jak na tom kdo je.